Wanneer je als bedrijf op een beurs staat ben je niet de enige. Overal waar je kijkt staan bedrijven. Het is dus zaak dat je opvalt tussen al deze bedrijven. De meeste bezoekers hebben immers niet de tijd om iedere beursstand aandachtig te bezoeken. Daarom geven we in dit artikel tips waarmee jouw bedrijf er tussenuit springt!

Een open beursstand

Wanneer je jouw beursstand inricht, is het belangrijk dat je dit op een open en uitnodigende manier doet. Mensen moeten eenvoudig naar binnen kunnen lopen. Zorg dus dat er geen dingen in de pad staan die zorgen voor een gesloten aanzicht. Je zorgt hier tevens mee dat bezoekers vanaf meerdere kanten je stand binnen kunnen lopen.

Zorg ook voor een proactieve houding door voor je stand klaar te staan en mensen aan te spreken, in plaats van achterin je stand te gaan zitten.

Het bedrijfslogo

Ook het is belangrijk dat jouw bedrijfslogo prominent aanwezig is. Zorg dus bijvoorbeeld voor banners waar het bedrijfslogo groot op staat. Er komen op een dag namelijk erg veel mensen voorbij je stand gelopen. Ook de mensen waarmee je niet spreekt, zien wel even kort jouw logo. Hierdoor kan jouw bedrijfslogo blijven hangen in hun geheugen. Naast dat je dus op valt met een groot logo, is het ook meteen reclame maken!

Iets uitdelen

Wat het ook altijd goed doet op een beurs, is dingen uitdelen. Denk aan dingen als snoep of goodiebags om mensen te lokken. Maar denk ook aan flyers van je bedrijf. Mensen die geen tijd of zin hebben om uitgebreid met je spreken kunnen dan even snel een flyer meepakken, om er volgens thuis nog even rustig naar te kijken.

Laat mensen weten dat je er bent

Wanneer je bedrijf op social media veel volgers heeft, is het slim om van te voren te posten dat je op de beurs staat en waar je precies staat. Zo lok je mensen die dichtbij wonen of toevallig in de buurt zijn naar je stand.

Een hologram

De laatste tip is om gebruik te maken van een hologram. Omdat een hologram erg bijzonder is om te zien trek jij alle nieuwsgierige bezoekers naar jouw stand! Voor een hologram kun je terecht bij Media Hologram.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.