Als je zzp’er bent of bedrijfseigenaar, moet alles op kantoor natuurlijk naar behoren werken. Dat geldt vooral voor de apparatuur en elektronica die je gebruikt, zoals laptops, smartphones en andere devices. Een van de belangrijkste aandachtspunten is een goede en betrouwbare zakelijke printer kopen. Een goede bedrijfsprinter is belangrijk, omdat deze niet alleen beter, maar ook sneller print dan een reguliere printer. Maar een zakelijke printer kopen lijkt gemakkelijker dan het klinkt, want er zijn tal van printersoorten en printermerken verkrijgbaar. Om je te helpen de goede keuze te maken, hebben we de vijf beste zakelijke printers voor je verzameld.

HP Color LaserJet Pro

Een van de beste zakelijke printers die je kunt aanschaffen voor een klein of middelgroot kantoor, is de HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw. Deze razendsnelle kantoorprinter drukt 27 pagina’s per minuut af en heeft met 449 euro ook een aantrekkelijk prijskaartje. Het is een all-in-one printer, die je dus ook kunt gebruiken om te scannen en kopiëren. De verbruikskosten per pagina van de HP Color LaserJet zijn 0,043 euro.

Kyocera Ecosys M5526cdw/KL3

Een absolute topprinter is, als je een zakelijke printer kopen wilt, de Kyocera Ecosys M5526cdw/KL3. Wat deze printer met name van andere printers onderscheidt is de lage aanschafprijs, de printer kost 369 euro, maar ook de bovengemiddeld hoge afdrukkwaliteit. Daarbij vallen de kosten per pagina met 0,026 euro enorm mee. De Kyocera Ecosys M5526cdw/KL3 is ongeveer 10 centimeter hoger dan de gemiddelde zakelijke printer, maar wel minder breed en diep. Je bespaart met de Kyocera Ecosys dus ook ruimte op kantoor!

Canon i-Sensys

Een strakke en kwalitatief uitstekende zakelijke printer die hoge reviews krijgt, is de Canon i-Sensys MF744Cdw. De aanschafprijs van deze printer ligt met 529 wat hoger dan gemiddeld, maar daar krijg je een betrouwbare zakelijke printer voor terug die voordelig print (0,026 euro per pagina), lang meegaat en een minimaal geluidsniveau heeft. Houd je van een rustig kantoor en een snelle printer, dan is de Canon i-Sensys een slimme aankoop!

Brother MFC-L8690CDW

Een voortreffelijke printer voor gebruik op kantoor is de Brother MFC-L8690CDW. Deze printer print voor 0,026 euro per pagina, print maar liefst 31 pagina’s per minuut en heeft wellicht als grootste voordeel de 4-in-1 functie: hij print scant, kopieert en faxt!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.