Het wegnemen van toetredingsdrempels voor ondernemers binnen de horeca stimuleert groei en innovatie binnen de sector. Traditionele POS-systemen (Point Of Sales) kunnen onbetaalbaar duur en ingewikkeld zijn om op te zetten en te onderhouden. Elke functie van uw horecazaak heeft een afzonderlijk, op zichzelf staand product nodig om aan elke specifieke behoefte te voldoen.

Een kassa in oude stijl registreert bijvoorbeeld alleen de individuele transacties van uw productverkopen. Een eenvoudig numeriek toetsenbord zonder gegevensverzameling, zonder de mogelijkheid voor zelfs elementaire analyses. Er zijn dus aparte, niet-geïntegreerde oplossingen nodig. Dit zorgt voor een stijging van de kosten, verminderde transparantie in de besluitvorming, wat leidt tot verspilling en inefficiëntie. Ondernemers die de horeca willen betreden, zijn op zoek naar een ‘alles-in-één’ zakelijke oplossing. Hier laten de meer complexere kassasystemen een ​​duidelijk voordeel zien.

Leestip: Kassasysteem horeca kopen die je zaak op voorsprong zet?

Met deze systemen kan een ondernemer met een geweldig idee voor een start-up snel en efficiënt de markt betreden. Hun bedrijfsidee wordt niet tegengehouden door verouderde, vaak dure en moeilijk te bedienen systemen. Een effectief kassasysteem voldoet aan al uw zakelijke vereisten. Uw volledige productassortiment wordt onderhouden binnen één compleet systeem met gegevens die in realtime worden verzameld en zowel in de cloud als offline worden bewaard – waardoor een soepele werking van uw bedrijf wordt gegarandeerd.

Een touchscreen met een menugestuurd display geeft een compleet overzicht van uw etenswaren. Submenu’s kunnen populaire keuzes weergeven, met extra aanpasbare opties beschikbaar. Geïntegreerde tafelplattegronden zorgen ervoor dat het eten elke keer bij de juiste klant wordt bezorgd. Voorafgaande boekingen en reserveringen kunnen worden geïntegreerd om de efficiëntie verder te verhogen.

Uitgelicht: POS systeem horeca onmisbaar in elke horecazaak

De toegevoegde mogelijkheid om de verkoop van elk afzonderlijk item gedurende een bepaalde periode te volgen, opent een groot aantal potentiële analyses. Ontdek eenvoudig best verkopende artikelen, identificeer sterke verkopen, kijk hoe ze worden beïnvloed door externe factoren zoals productpromoties. Een ondernemer zal deze tools gebruiken om zijn bedrijf te stroomlijnen en concurrerend te blijven.

Extra functies zijn onder meer:

Aanmaken van bedrijfsrekeningen en facturatie procedures

Geïntegreerd goederenbeheer

Voldoet aan de vereisten van de belastingdienst

Uitgebreide rapportage

Makkelijk opsplitsen van rekeningen en bestelbonnen

Afzonderlijke afdruk voor eten en drinken

De huidige ondernemer eist snelle en gemakkelijke toegang tot gegevens voor alle aspecten van zijn bedrijf. Met deze kassasystemen is dat precies wat ze krijgen – en nog veel meer. Eenvoudig en intuïtief, goedkoop in te stellen en gemakkelijk te bedienen. Met dit systeem is er nog nooit een beter moment geweest om de horeca markt te betreden.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.