Verpakkingstape is niet langer alleen een functionele sluiting; het is een krachtig communicatiemiddel geworden. Met de mogelijkheden van bedrukte tape kun je jouw merk versterken en je boodschap verspreiden met elke zending. Maar welke soorten tape kun je laten bedrukken? Laten we eens kijken naar de opties die Tapeprint.eu aanbiedt.

1. PVC tape

PVC tape staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende kleefkracht. Het is bestand tegen vocht, chemicaliën, en temperatuurschommelingen, wat het ideaal maakt voor zware pakketten en langdurige opslag. Je kunt PVC tape laten bedrukken met elke gewenste afbeelding of tekst, en het zal zijn helderheid en sterkte behouden gedurende de gehele levensduur.

2. PP acryl tape

Polypropyleen acryl tape is een kosteneffectieve optie die goed werkt bij een breed scala aan temperaturen. Het is stiller in gebruik dan andere tapes, wat prettig kan zijn in een drukke verpakkingsomgeving. Het biedt een sterke hechting op verschillende ondergronden en is ook geschikt voor bedrukking met jouw logo of andere branding. Bedrukte PP acryl tape is één van de meest populaire soorten.

3. PP Hotmelt tape

PP hotmelt tape heeft een superieure kleefkracht die onmiddellijk werkt bij het aanbrengen. Het is bijzonder effectief voor zwaardere pakketten en artikelen die veel bewegen tijdens transport. Deze tape is een uitstekende drager voor bedrukte berichten en is daarmee een goede keuze voor bedrijven die hun verpakkingen willen laten opvallen.

4. Papieren tape

Voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid is papieren tape de perfecte keuze. Het is recyclebaar en kan worden bedrukt met milieuvriendelijke inkten. Het is sterk genoeg voor de meeste verpakkingstoepassingen en biedt een uitstekend canvas voor bedrukking.

5. Security tape

Beveiligingstape of security tape is ontworpen om extra bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd openen. Bij poging tot verwijdering laat deze tape een duidelijk bericht achter op de verpakking. Deze kan ook worden bedrukt met je eigen waarschuwingen of branding.

Hoe te kiezen?

Bij het kiezen van de juiste soort tape voor jouw bedrijf, overweeg dan het volgende:

  • De aard van je producten: Zwaardere items kunnen baat hebben bij sterkere tapes zoals PVC of hotmelt.
  • Jouw milieubeleid: Als jouw merk staat voor duurzaamheid, kies dan voor papieren tape.
  • Je budget: Acryl tapes bieden een goede balans tussen kosten en prestaties.
  • Beveiligingsbehoeften: Als je producten extra beveiliging nodig hebben tijdens het transport, overweeg dan security tape.

https://www.tapeprint.eu/ biedt een breed scala aan opties en een team van experts klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte tape voor jouw bedrijf. Plus, met onze op maat gemaakte bedrukkingsdiensten, kan je tape een verlengstuk worden van je merkidentiteit en marketingstrategie.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.